Word vrijwilliger

GEZOCHT: VERSTERKING BACKOFFICE TEAM!

Uitgescholden worden op straat omdat je er ‘islamitisch’ uitziet. Moslima’s die vanwege hun hoofddoek die ene baan niet krijgen. Een extreemrechtse groep die alweer een moskee in het vizier heeft. Het zoveelste rapport over discriminatie op de arbeidsmarkt in Nederland.

Maak jij je ook zorgen over de toenemende discriminatie, racisme en islamofobie in Nederland? Wil je daar graag iets tegen doen en tegelijkertijd jezelf ontwikkelen op professioneel vlak? Dan zijn wij op zoek naar jou! Sluit je aan bij Meld Islamofobie en kom ons backoffice team versterken!


Wat?

Op dit moment zijn wij op zoek naar versterking van ons backoffice-team. Wat houdt dit in? Als lid van dit team ga jij samen met je collega’s: 

– meldingen die binnenkomen verifiëren; 
– meedenken en bijdragen aan de campagne om meldingsbereidheid te vergroten;
– bijdragen aan het vergroten van de naamsbekendheid Meld Islamofobie in eigen omgeving.


Hoe?

Wij opereren vooral online. De werkzaamheden worden vanuit huis verricht. Daarnaast zullen we regelmatig bijeenkomen in real-life. Je werkt in teamverband. Bij het uitvoeren van je taken krijg je begeleiding vanuit de organisatie. Verder beschikken we over een juristenteam, onze sparringpartners, waarmee we nauw samenwerken en de casuïstiek aan voorleggen. Voor deze werkzaamheden dien je ongeveer een uur per week beschikbaar te zijn. 


Training

Voordat je aan de slag gaat, krijg je van ons een training over discriminatiewetgeving in Nederland. Ook maak je kennis met ons en leer je hoe we werken en meldingen verifiëren.


Voor wie?

Voor deze functie hoef je niet per se een juridische achtergrond te hebben. Wat wij wel belangrijk vinden, is dat je proactief, enthousiast en sociaal vaardig bent. Ook vinden we het belangrijk dat je je kunt vinden in onze missie en visie en deze uitdraagt.


Niets voor mij?

Wil je actief worden voor Meld Islamofobie, maar niet als backoffice medewerker? Dat kan! Naast versterking van ons backoffice zijn we op zoek naar verschillende mensen met een creatieve achtergrond, techneuten, designers, campaigners, influencers en mensen die gewoon klaar willen staan voor Meld Islamofobie.

Hoe verder?

Stuur ons uiterlijk 30 april je CV en motivatie en dan kunnen we verder kijken of we een match zijn. Na ontvangst van je CV volgt een sollicitatiegesprek om nader kennis met elkaar te maken. Mocht dit een match zijn, dan zullen we met elkaar vervolgafspraken maken. CV’s en motivaties kunnen gemaild worden naar: info@meldislamofobie.org


Heb je vragen?

Neem contact op met Ibtissam Abaâziz, onze projectcoördinator. Zij is te bereiken via: info@meldislamofobie.org

Steun het werk
van Meld Islamofobie

Doe een Donatie